O NEVLADNIH DS | FORUMSKA PRAVILA | POSLOVNIK | OBJAVLJANJE | POROČILA | MNENJA IN KOMENTARJI | POMOČ
Dobrodošel-a! Prijava Registracija

Napredno

Forum nevladne delovne skupine za ureditev položaja prostovoljstva

forum moderirata NVO predstavnici Tereza Novak in Helena Zevnik, ki sta zadolženi za odpiranje novih tem, odgovarjanje na pobude ipd. Sodelujejo lahko neregistrirani in registrirani uporabniki – s tem, da lahko mnenje in komentar o delu NDS ali predstavnik da samo registriran uporabnik. 
• Forumi Teme Sporočil Zadnje sporočilo

Komentarji na Predlog Zakona o prostovoljstvu

Vabljeni k posredovanju splošnih komentarjev na širši kontekst Predloga Zakona o prostovoljstvu. Za objavo prispevka na forumu ni potrebna registracija.

7 7 15-07-2010, 20:57
• Arhiv Teme Sporočil Zadnje sporočilo

POBUDE

2 2 10-12-2009, 15:26

Zapisniki sestankov NDS

Delovna skupina se sestaja vsak prvi četrtek v mesecu. Vabila, gradiva in zapisniki od junija 2009 naprej so dostopni na forumu za komentiranje.

3 3 28-07-2009, 16:45

Program dela NDS

Program dela NDS se nahaja v priponki. Pripravili sta ga Tereza Novak in Helena Zevnik, NVO predstavnici, služil pa kot glavna orientacija za delo skupine.

0 0  

Zakon o prostovoljstvu

Različne verzije predloga zakona od novembra 2008 naprej so dostopne TUKAJ. Zadnja verzija zakona, ki jo obravnava medresorska delovna skupina je za komentiranje po posameznih členih dostopna TUKAJ. Ko bo podan komentar na posamezen člen, se bo o tem členu na forumu odprla posebna tema, ki bo omogočala nadaljnje razprave.

3 3 4-12-2009, 16:14

Mnenja in komentarji k delu NDS in NVO predstavnik

Mnenja, komentarje in pritožbe nad delom nevladne delovne skupine in predstavnikov NVO v vladni Medresorski delovni skupini za usklajevanje odprtih vprašanj na področju sodelovanja z nevladnimi organizacijami lahko oddate (in si jih tudi ogledate) v (pod)forumu Mnenja in komentarji k delu NDS in NVO predstavnikov. Zaradi njihove preverljivosti jih lahko oddajo le registrirani uporabniki. Lahko pa se jih posreduje tudi na info@cnvos.si ali CNVOS, Povšetova 37, 1000 Ljubljana. Upoštevana bodo le ne-anonimna sporočila.

1 1 14-07-2009, 12:23