24.8.10 - Začetek javnih razprav o predlogu ZP po Sloveniji

E-pošta natisni

Spoštovani,

danes začenjamo z javnimi razpravami o Zakonu o prostovoljstvu. Še vedno je čas, da se prijavite in se nam ob 15h pridružite v Kranju ali ob 18h v Litiji. Če ne utegnete ali vam je Kranj in Litija predaleč, vas vabimo, da se nam v naslednjih dneh pridružite v Slovenj Gradcu, Murski Soboti, Krškem, Kopru, Mariboru, Novem mestu, Novi Gorici ali Ljubljani.

Več o datumih in urah razprav najdete v dokumentu Vabilo na javne razprave (pdf, 188 kb). Prosimo, da udeležbo na javnih razpravah potrdite z izpolnjeno Prijavnico (doc, 191 kb).

Zakon o prostovoljstvu je bil v javno razpravo podan 8. julija 2010. Ministrstvo za javno upravo, ki pripravlja zakon, sprejema pripombe in komentarje do 6. septembra 2010.

Na Slovenski filantropiji smo skupaj z nevladno delovno skupino za sistemsko ureditev prostovoljstva, regionalnimi stičišči in drugimi organizacijami pripravili več javnih razprav, srečanj širom Slovenije, ki se pričenjajo danes. Ponovno vam pošiljamo vabilo in vas pozivamo k podaji mnenj in stališč.

Zakon o prostovoljstvu bo pomembno vplival na razvoj prostovoljskega sektorja, zato je to edinstvena priložnost soustvarjanja.

V kolikor se dogodka ne morete udeležiti, lahko komentarje pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , direktno na Ministrstvo za javno upravo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali se poslužite spletnega komentiranja na http://www.sodeluj.net/pic-ceetrust/.

V želji po srečanju na javnih razpravah, vam želimo prijetne poletne dneve in vas lepo pozdravljamo,

Vodja Centra za razvoj in promocijo prostovoljstva pri Slovenski filantropiji
Primož Jamšek

Vodja projekta Slovenska mreža prostovoljskih organizacij, Slovenska filantropija
Nina Lukashevich

Slovenska filantropija,
Združenje za promocijo prostovoljstva
Poljanska cesta 12
1000 Ljubljana
T: 01 433 40 24
F: 01 430 12 89
www.filantropija.org
www.prostovoljstvo.org

 
2008-2010 - Sodeluj.net - Vse pravice pridržane. Tehnična postavitev in izvedba: Inštitut za elektronsko participacijo INePA | Login